Kuglana

Sportska Hala Smederevo je Marta 2019.godine počela ugradnju automatske četvorostazne kuglane Nemačke proizvodnje Vollmar. Kuglana je opremljena semaforima, gledalištem, ugostiteljskim objektom i svlačionicama. Kuglana je u planu da bude otvorena početkom septembra 2019. godine za klubove i rekreativce. Prostor kuglane je površine 800m2 sa svim pratećim sadržajima.
Kuglana je u potpunosti funkcionalna i njeno korišćenje je omogućeno kako amaterima, tako i profesionalcima kao i klubovima koji se takmiče na profesionalnom nivou. Misija Sportske Hale Smederevo je da omasovi i popularizuje kuglanje kao sport u kome je Srbija više puta bila svetski šampion.
Kuglana Smederevo Vam omogućuje kompletnu organizaciju rođendana. Rušenje čunjeva uz smeh i pesmu najbolji je način da svome detetu ili prijateljima priredite rođendanski party o kojem će se danima pričati… Najbolja proslava za decu i odrasle, a najjednostavnija organizacija rođendana za vas. Vrhunskom doživljaju u sportskom okruženju pomaže i stručno osoblje kao demonstratori koji savetima omogućavaju da svaki hitac bude uspešan. Kugle su različitih težina, prilagođene svim uzrastima. Osim u rušenju čunjeva u Kuglani se može uživati i u propratnim sadržajima kao što su mini košarka, stoni fudbal, ice hockey, bilijar i pikado.
Nešto po čemu ćete sigurno pamtiti svoj rođendan je rođendan organizovan u Kuglani Smederevo.Obuća za odrasle je obezbeđena i besplatna je za korisnike.Jedan sat ZAKUPA JEDNE STAZE za petoro za rođendan je 750,00 dinara. Cena žetona za Pikado je 20,00 din a cena Žetona za ostale sadržaje je 50,00 din. Površina prostora Kuglane dozvoljava poštovanje svih epidemioloških mera propisanih za sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19.
Sportska Hala Smederevo je Marta 2019. godine počela ugradnju automatske četvorostazne kuglane Nemačke proizvodnje Vollmar. Kuglana je opremljena semaforima, gledalištem, ugostiteljskim objektom i svlačionicama. Kuglana je otvorena za klubove i rekreativce. Prostor kuglane je površine 800m2 sa svim pratećim sadržajima.

Četiri odvojene trake

Više nezavisnih traka kako bi svako mogao da oproba svoje veštine kuglanja bez prevelikog čekanja.

Iznajmljivanje cipela

Ako nemate odgovarajuću obuću za kuglanje možete je dobiti kod nas sa sve higijenskim uloškom.

Kafe bar

Za vreme kuglanja i nakon njega se možete odmoriti i osvežiti hladnim i toplim pićima iz naše široke ponude.

Besplatan Wi-Fi

Sportska Hala je obezbedila besplatan Wi-Fi sa dobrom pokrivenošću za sve naše goste.